Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2408162

Sv: A propósito de nada
Dr.Krykov: Gällande Palve så har han kort och gott underpresterat hela säsongen. Utöver enbart 4p på 17 matcher så har han utöver det dålig inställning och är en säkerhetsrisk i egen zon med försök till flipmackor och dribblingar som sista gubbe.

Det är tragiskt att det kommit dit för Palve är fortfarande en hjälte för mig sedan kvalet mot HV. Men jag hoppas han lämnar, det har kommit till vägs ände.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Angående Palve så kan vi väl återigen konstatera att soffcoacherna här inne var helt rätt ute när vi kritiserat honom den här säsongen. Det krävs ju ganska usla prestationer för att hamna på läktaren i årets upplaga av Brynäs, som är tunnare än någonsin. Nu ska jag sitta alldeles tyst en stund och lyssna efter kappor som vänds i Stockholmsområdet.
Sen ser jag fram emot ett brandtal som berättigar denna petning, trots att det för någon vecka sedan var helt orimligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Håller helt med, vi Brynäsare kommer alltid älska Palve för vad han gjorde i kvalet men ska vi bli en framgångsrik förening igen måste vi leva i nuet och inte vad spelare gjort tidigare i sina karriärer. Tycker dock att dom borde testa han en gång till nu efter bänkningen och se om han fått ett uppvaknande, om inte så borde dom göra sig av med han!
Kommentera