Brynäs IF

715248 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2412114

Sv: A propósito de nada
Tycker kritiken mot Lindbäck är delvis befogad, men samtidigt så har han gjort en hel del bra matcher och i mitt tycke är han en stabil målvakt och inte så värdelös som en del personer här inne verkar tycka. De misstagen han gjorde igår är typiska Lindbäck vad vi sett denna säsongen, det är just dessa två svagheter jag tycker vi sett tidigare.
Ibland sover han lite (1-0) och ibland är han lite väl aktiv runt mål (2-1). Skott i skottsektorn och från blå tycker jag att han brukar vara väldigt stabil t.ex.

Nåväl, hoppas att vi kan studsa tillbaka mot HV imorgon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: "Tycker kritiken mot Lindbäck är delvis befogad, men samtidigt så har han gjort en hel del bra matcher och i mitt tycke är han en stabil målvakt och inte så värdelös som en del personer här inne verkar tycka."

Är inte det hans jobb att vakta buren, eller? Det är inte direkt så att man tycker synd om han, han har bra betalt och att sova under matcherna är inte något som ska tolereras. Hur tror du att spelarna i laget känner när ens målvakt släpper in ett skit mål precis efter att man lyckats kvittera?
Tycker folk ska sluta fjäska, det är som vilket företag som helst och den anställde ska leverera för sin lön.
Kommentera