Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2412116

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: "Tycker kritiken mot Lindbäck är delvis befogad, men samtidigt så har han gjort en hel del bra matcher och i mitt tycke är han en stabil målvakt och inte så värdelös som en del personer här inne verkar tycka."

Är inte det hans jobb att vakta buren, eller? Det är inte direkt så att man tycker synd om han, han har bra betalt och att sova under matcherna är inte något som ska tolereras. Hur tror du att spelarna i laget känner när ens målvakt släpper in ett skit mål precis efter att man lyckats kvittera?
Tycker folk ska sluta fjäska, det är som vilket företag som helst och den anställde ska leverera för sin lön.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: Jag skriver att kritiken är delvis befogad. Jag tror att vi absolut hade kunnat ta poäng igår om Lindbäck inte hade slarvat. Jag tar absolut inte det slarvet i försvar. Säkerligen kostade han oss 1, 2 eller 3 poäng igår och jag har högre förväntningar på honom. Och det har hänt i matcher förr.

Men det blir bara så satans onyanserat ibland. Vinner vi är alla bäst. Förlorar vi är alla sämst. Lindbäck höll nollan senast han stod. Då var han bra trots att han gjorde flertalet liknande uppspel bakom mål bara att de tillfällena inte genererade mål i baken. Enligt vissa skulle Karhunen "självklart" ha stått igår eftersom han vann förra matchen. Han gjorde en bra insats mot FBK, men han var ju inte magisk. Vi vann den matchen och då blir sanningen i efterhand att han var "grym". Min poäng är att allt inte måste vara så svart eller vitt. Lindbäck gör många bra saker men också en hel del mindre bra saker. Jag hade högre förväntningar på honom, men han har inte varit klappkass som det verkar när man läser här.

Tycker absolut att man kan kritisera spelare som över tid inte håller måttet. Men ibland tycker jag att det blir löjligt när en spelare ska "skickas" efter ett misstag i en match som blir matchavgörande när samma spelare varit bra i säg fem matcher innan (nu menar jag generellt). Dessutom blir det ännu löjligare när det blir VM i kraftuttryck.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lapad: Jag gillar inte att kritisera folk, men när vi kommer till idrott och ishockey, så är det inte personen i sig som får kritik. Det är väl mer hur och vad personen presterar. Lindbäck verkar vara en kanonkille, reko på alla sätt o vis, men igår gjorde han två tavlor som resulterade i att laget förlorade.
Hade vi legat i toppen av tabellen med 30p tillgodo på bottenlagen så hade det varit skit samma, men i en så jämn tabell där vi kan hamna i bottenträsket med kval som följd då blir det mycket känslor som spelar in.
Det är ju inte korpidrott som Brynäs håller på med, det är på elitnivå med mängder av fans i hela vårt avlånga land. Jag är säker på att Lindbäck kommer tillbaks och gör flera kanonmatcher, men imorgon är det hans tur att öppna båsdörren.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lapad: Jag håller med dig till stor del. Många här i forumet skriver att Shl skulle bli bättre om det blir mer likt NHL, när det gäller t ex domare, fysiska spelet osv...I NHL så förpassas man till bänken om man inte gör det man ska, eller får åka ner till faramarklubben osv...Vi vill vara så professionella i SHL men det ska ändå gullas till höger och vänster. Hela SHL är ett ekonomiskt bygge och det är klubbarna också, det drivs som företag. Brynäs har haft ett par magra år bakom sig och då går det inte att driva föreningen i ngn slags 60 tals anda längre. När tex sportchefer eller tränare sparkas är det inte så många som gråter men när tex palve och nu Limpan gör misstag på misstag då ska det gråtas...Den ekvationen går inte ihop för mig.
Jag hade önskat att vi levde på 60 talet, 70 talet när det var en annan sport med spelare som stannade kvar i laget år ut och år in och man lärde sig namnen på ryggen osv...men så ser inte verkligen ut längre. Ponera att vi sitter i Mars i ett kval och med tappade poäng pga av allt för många individuella misstag som kostat oss poäng pga slarv eller spelare som inte följer gameplan och på det en tunn trupp som gör att det slits på alla spelare ...Kommer det att gullas med samma spelare och sportchefer då...Tror inte det....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lapad:

Det var en otroligt fin hyllning till Börje av båda klackarna igår, respekt.
Kommentera