Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2413902

Sv: Game!
JanT:
Nej det är ingen som tror på SM Guld men det alla förväntar sig är att när man möter bottenlaget på hemmaplan med chansen att skapa lite mera utrymme mot botten rent poängmässigt så borde Brynäs komma ute med lite jävla kuk och pondus. Visa vilja och entusiasm men istället så viker de ned sig totalt och bjuder Hv på 3 enkla poäng.

DET är vad folk är lack över!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Game!
Jockster : Det har vi inte gjort på många år - varför idag? En klassisk Brynäsförlust sett till de senaste säsongerna. Vi viker konsekvent ner oss i de ”enkla” matcherna.

Det jag vänder mig mot är perspektivet som hos vissa konsekvent ligger på senaste matchen….

Jämfört med förra säsongen har vi så här långt tagit ett steg framåt. Längre ska vi nog inte sträcka oss med tanke på den turbulens som varit de sista 10 åren.
Kommentera

Sv: Game!
Jockster : Du har aldrig funderat över att du kanske hade fel förväntningar om du automatiskt klassat HV som ett enkelt motstånd bara för att dom ligger sist i tabellen och därmed trott och förväntat dig en enkel vinst?
Nån härinne skrev att HV är ett skitlag som vi bara ska köra över. Med den skeva och komiskt förvrängda verklighetsuppfattningen om motståndet så undrar man faktiskt hur det står till med hockeykunskaperna.

Sen är det ju rent nonsens att spelarna inte visade nån pondus och vilja idag. Läs vad Rödin och främst Manner säger om matchen. Manner är ju inte rädd för att säga sanningen efter en förlust, vi förlorar inte på dålig vilja utan på ineffektivitet och ett för dagen bättre HV när det gäller just effektivitet, genomförd taktik och PP.
Att ”vika ner sig” betyder att man agerar håglöst och/eller ger upp vid första/minsta motgång under match.
Lite som många härinne gör alltför ofta…
Kommentera