Brynäs IF

714002 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2413968

Sv: Game!
Jockster : Du har aldrig funderat över att du kanske hade fel förväntningar om du automatiskt klassat HV som ett enkelt motstånd bara för att dom ligger sist i tabellen och därmed trott och förväntat dig en enkel vinst?
Nån härinne skrev att HV är ett skitlag som vi bara ska köra över. Med den skeva och komiskt förvrängda verklighetsuppfattningen om motståndet så undrar man faktiskt hur det står till med hockeykunskaperna.

Sen är det ju rent nonsens att spelarna inte visade nån pondus och vilja idag. Läs vad Rödin och främst Manner säger om matchen. Manner är ju inte rädd för att säga sanningen efter en förlust, vi förlorar inte på dålig vilja utan på ineffektivitet och ett för dagen bättre HV när det gäller just effektivitet, genomförd taktik och PP.
Att ”vika ner sig” betyder att man agerar håglöst och/eller ger upp vid första/minsta motgång under match.
Lite som många härinne gör alltför ofta…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Game!
Huge:
Nej jag har inte fel förväntningar för Brynäs skall vinna mot alla andra bottenlag på hemmaplanen precis som ex IOK:s supportrar förväntar sig vinst mot Brynäs på deras hemmaplan.
Hv ligger sist, ergo så är de inget topplag likt Växjö el Skellefteå.
Men det är så jävla tröttsamt att i klassisk Svensk anda så skall det alltid finns ursäkter till att laget förlorade.

I Tors så var det att Salming precis dött så truppen var helt jävla förstörda av sorg, en trupp där majoriteten inte ens var född när Salming slutade spela hockey.
Ikväll då är det uppenbart enl dig att Hv minsann inte borde ligga sist utan de bara har haft otur så därför är det ok att Brynäs torskar för Hv är minsann igentligen i teorin ett topplag.

Så jävla tröttsamt och patetiskt.

Ja det var deras åsikter om saken. Är det en subjektiv sanning bara för att de säger det?
Uppenbarligen så finns det ju andra åsikter i saken om du läser olika forum, twitter osv.
Men det är ju klart! Har Manner och Rödkn sagt att det är så PLUS att du också säger det! Ja då är det nog fan så för gudarna ska ju veta att du har ju alltid rätt i det mesta.
Kommentera