Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2417881

Sv: A propósito de nada
waker: Trevligt att du är nöjd med laget. Förhoppningsvis spelar Brynäs fortfarande i SHL när Alcén har justerat forwardssidan.

Jag ser en målvaktssida med två frågetecken, en okej backsida där två av stöttepelarna kan gå sönder när som helst och en lövtunn forwardssida.

Att Alcén är helt osynlig i media när det går dåligt är inte heller bra. Hade varit bättre att avlasta pressen på Manner och laget genom att synas i medierna, detsamma gäller Grahm när hon kommer tillbaka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
"Trevligt att du är nöjd med laget. Förhoppningsvis spelar Brynäs fortfarande i SHL när Alcén har justerat forwardssidan."

Jag sa aldrig att jag var nöjd med laget, men det finns kontrakt i Brynäs som inte var Alcéns beslut, speciellt på forwardssidan.


"Jag ser en målvaktssida med två frågetecken, en okej backsida där två av stöttepelarna kan gå sönder när som helst och en lövtunn forwardssida."

Tror de flesta jublade när Veini och Lindbäck blev klara, Lindbäck kommer nog steppa upp så småningom, det som hände med Veini kan du nog inte klandra Alcén för. Håller inte med om backsidan, kom ihåg att dom spelar med en alldeles för svar forwardssida, det som är problemet.


"Att Alcén är helt osynlig i media när det går dåligt är inte heller bra. Hade varit bättre att avlasta pressen på Manner och laget genom att synas i medierna, detsamma gäller Grahm när hon kommer tillbaka."

Hellre att han fokuserar på att försöka få in någon forward till truppen istället för att sitta och snacka skit i media. Det kommer nog någon värvning under uppehållet ska du se.
Kommentera