Brynäs IF

712980 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2419434

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Välkommen i klubben.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ja ni vänner.

Känner personligen att jag behöver en paus från detta nu. Tar allt detta extremt personligt.

Vi har släppt in 23 mål på 5 matcher. Det är fan under all kritik. Men gör man det så förtjänar man förvisso att ligga på kvalplats. När man ser dessa resultat så känns det som att spelarna/ledarna/styrelsen ordentligt pissar på oss fans som verkligen lägger ner tid, pengar, u name it, på denna skit. Kalla mig vad fan du vill, medgångssupporter eller vad som, men jag behöver fan en paus från Brynäs ett tag. Detta tar fan mer energi än vad det ger. Jag har varit med så pass länge så jag förstår att lag kommer i svackor. Detta är ingen svacka. Det är värre än så.

Man kan sparka människor till höger och vänster, visst, men vad fan hjälper det? Ingenting just nu. Ingenting kan rädda detta. Ingenting. Så som Brynäs spelat de 5 sista matcherna, dom skulle inte ens ta poäng i allsvenskan. Sen finns det dom som skriver överallt I MED OCH MOTGÅNG. Absolut, men HUR MYCKET ska en människa orka falla och komma tillbaka? HUR MYCKET? Detta räcker för mig nu. Jag tar en paus. Jag kommer inte komma tillbaka like ala Pettis, jag tar en paus, på riktigt.

Jag hoppas alla här inne får en fin jul med era familjer och vänner. Vi alla här inne är fan värda så mycket bättre än att sitta här inne och bli ovänner om ett märke som pissar på oss.

Ta hand om er alla! Tills vidare.
Kommentera