Brynäs IF

715475 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2419763

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Brynäs har inte varit ett topplag över tid sedan 1981. Åren 1964-1980 dominerade man däremot nästan totalt. Sedan dess har Färjestad varit väldigt starka även om man inte dominerat på samma sätt. Hörde intervjun med Svedman inför serien och han menade att man helt enkelt måste kolla på vad Färjestad gör bättre. Varför har man mer publik, bättre ekonomi, bättre sportsligt utfall? Tycker han är helt rätt ute där. Jag har också hört att Alcén sneglar på hur Henrik Evertsson i Växjö arbetar. ...Och här ligger ett litet hopp för mig. Har Alcén medvetet hållt igen på värvningar under första delen av serien för att sedan på Evertsson-vis stärka upp laget inför slutdelen? Håller tummarna!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: skillnaden mellan Växjö och Brynäs är att Växjö kryddar sin trupp med vad som saknas. Och att man är ett mer stabilt topplag som är mer attraktivt för spelare att gå till.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: Det kan ju vara en bra väg. Växjö är väl dock ofta mer ? ramstarka? än Brynäs när de är inne i sina svackor. Frågan är om BIF vågar vänta.
Kommentera