Brynäs IF

713933 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420111

Sv: A propósito de nada
Peja: Experterna ser, konstaterar och har rätt i att det ser ostrukturerat ut just nu, samtidigt som bl.a Kronwall ser och försöker förklara att det är så det brukar se ut när ett lag saknar självförtroende och kanske har bärande spelare skadade.
Manner sa att lagets intention och ide överlag är att försöka spela på samma sätt både hemma och borta. Dvs att man inte vill ändra för mkt i spelsättet, tappa tålamodet och riskera ännu mer problem, bara för att man hamnat i en tillfällig svacka. Serien är trots allt mkt jämn och alla har förstås insett att det inte skulle bli nån dans på rosor och enkel resa bara för att vi har förstärkt laget bra då övriga lag också har gjort det.
Så har iaf jag uppfattat det Manner velat säga, sen får andra tolka det som man vill.
Undrar sen bara vilka tränarmeriter och insyn i Manners tränarupplägg med Brynäs som Petter har, eftersom han verkar anse sig ha bättre insyn och kunskaper när det gäller hur Brynäs och Manner har kommit överens om hur man ska jobba, både kort- och långsiktigt.
En tanke som slagit mig är iofs att Manner har försökt driva med experterna genom att ironiskt påstå att spelet funkar bra, inga broplem, vi jobbar hårt osv osv.
Och sen har Petter tagit det på allvar.
Å andra sidan känns det inte som Manners melodi, men man vet aldrig.
Han kan ju som människa också tappa tålamodet ibland...

Själv försöker jag sen förstå exakt VAD det är som man förväntar sig att Alcen ska säga, för att en själv ska känna sig lugn och så gott det nu går bli försäkrad om att allt kommer att ordna sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag tror inte att man ska bokstavstolka allt som tränare säger efter matcherna. De har ju inte analyserat matchen än och mycket är antagligen bara en strategi. Manner tar alltid på sig förlusterna i medierna, det är ju hans sätt att skydda spelarna, men alla förstår nog att han inte säger samma saker internt. Jag kan förstå att experterna blir lite less på att höra Manners telefonsvarare efter varenda match, särskilt när de är i Gävle och Alcén tackar nej till deltagande.
Kommentera