Brynäs IF

713882 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420108

Sv: A propósito de nada
Huge: Försöker förstå din logik. TV-experterna saknar insyn och kännedom kring Brynäs och man kan därför inte ta deras ord seriöst - men samtidigt är det INTE viktigt att en person som har insyn och kännedom (Alcén) uttalar sig i medierna?

"För övrigt kan jag inte se att andra sportchefer i SHL agerar nämnvärt annorlunda i sitt agerande mot media och egna supportrar, än vad Alcen gör i såna här lägen."

Hur kan du uttala dig om hur andra sportchefer agerar mot deras supportrar; håller du på varenda lag i serien och har därför bildat dig en uppfattning om de andra sportcheferna i egenskap av supporter? Eller hur kan du ha en välgrundad åsikt kring det när t.ex Petter inte kan ha välgrundade åsikter om Brynäs utan insyn och kännedom?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Hur kan du uttala dig om hur andra sportchefer agerar mot deras supportrar; håller du på varenda lag i serien och har därför bildat dig en uppfattning om de andra sportcheferna i egenskap av supporter? "

Jag försöker bara utröna ifall Alcen skulle vara unik på nåt sätt när han agerar mot media och supportrar på det sätt han nu gör jämfört med andra sportchefer, när han verkar vilja gå ut med ny information bara när han har nått nytt att säga.
Så isf får det bli en motfråga: hur kan du uttala dig om hur andra sportchefer agerar?
Har du koll på varje lag i serien när dom hamnar i såna här lägen och VET att deras sportchefer alltid är jättetransparenta och kan/vill gå ut med mer mer och avslöjande saker som supportrarna vill se och höra?
Nä, min uppfattning utifrån min soffhorisont är iaf att alla sportchefer mer eller mindre säger ungefär samma saker när otåliga och engagerade supportrar vill veta betydligt mer än vad dom ansvariga kan avslöja.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Experterna ser, konstaterar och har rätt i att det ser ostrukturerat ut just nu, samtidigt som bl.a Kronwall ser och försöker förklara att det är så det brukar se ut när ett lag saknar självförtroende och kanske har bärande spelare skadade.
Manner sa att lagets intention och ide överlag är att försöka spela på samma sätt både hemma och borta. Dvs att man inte vill ändra för mkt i spelsättet, tappa tålamodet och riskera ännu mer problem, bara för att man hamnat i en tillfällig svacka. Serien är trots allt mkt jämn och alla har förstås insett att det inte skulle bli nån dans på rosor och enkel resa bara för att vi har förstärkt laget bra då övriga lag också har gjort det.
Så har iaf jag uppfattat det Manner velat säga, sen får andra tolka det som man vill.
Undrar sen bara vilka tränarmeriter och insyn i Manners tränarupplägg med Brynäs som Petter har, eftersom han verkar anse sig ha bättre insyn och kunskaper när det gäller hur Brynäs och Manner har kommit överens om hur man ska jobba, både kort- och långsiktigt.
En tanke som slagit mig är iofs att Manner har försökt driva med experterna genom att ironiskt påstå att spelet funkar bra, inga broplem, vi jobbar hårt osv osv.
Och sen har Petter tagit det på allvar.
Å andra sidan känns det inte som Manners melodi, men man vet aldrig.
Han kan ju som människa också tappa tålamodet ibland...

Själv försöker jag sen förstå exakt VAD det är som man förväntar sig att Alcen ska säga, för att en själv ska känna sig lugn och så gott det nu går bli försäkrad om att allt kommer att ordna sig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Inte ofta jag är tar Huges parti men nu är det ju du som är fånig när du ifrågasätter det Huge skriver.
Kommentera