Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420115

Sv: A propósito de nada
Peja: "Hur kan du uttala dig om hur andra sportchefer agerar mot deras supportrar; håller du på varenda lag i serien och har därför bildat dig en uppfattning om de andra sportcheferna i egenskap av supporter? "

Jag försöker bara utröna ifall Alcen skulle vara unik på nåt sätt när han agerar mot media och supportrar på det sätt han nu gör jämfört med andra sportchefer, när han verkar vilja gå ut med ny information bara när han har nått nytt att säga.
Så isf får det bli en motfråga: hur kan du uttala dig om hur andra sportchefer agerar?
Har du koll på varje lag i serien när dom hamnar i såna här lägen och VET att deras sportchefer alltid är jättetransparenta och kan/vill gå ut med mer mer och avslöjande saker som supportrarna vill se och höra?
Nä, min uppfattning utifrån min soffhorisont är iaf att alla sportchefer mer eller mindre säger ungefär samma saker när otåliga och engagerade supportrar vill veta betydligt mer än vad dom ansvariga kan avslöja.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag har en kompis som nyligen reggat sig på HS. Han undrar om du kan dra en liten kort sammanfattning om hur det kan komma sig att vi i 5 år i rad har krälat i skiten i SHL. Det kan väl inte bara bero på olyckliga omständigheter och otur väl?
Någon måste väl i något läge tagit ett beslut som inte blev så bra?
En kort sammanfattning av dina försvarstal bara. Jag har räknat ut att det är i 542 frågor som du har redogjort för hur Brynäs har tänkt då samtidigt resten av forumet varit starkt kritiska.
Ett A4 räcker.
Tack.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Hinken har ställt upp på intervjuer i cmores studio och i olika poddar ganska många gånger.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Förstår inte varför du ställer motfrågan när det var du - och inte jag - som framförde observationer om hur andra sportchefer kommunicerade med sina lags supportrar. Det är väl rimligtvis till dig som frågan ska ställas, eftersom det var du som framförde åsikten.

Jag tycker att Alcén borde synas mer i medier. Ser inte relevansen med att göra någon halvdan jämförelse med andra sportchefer, det får du syssla med, även om din kännedom och insyn tydligen inte går att ifrågasätta utan att få en motfråga tillbaka istället för ett svar.

Alcén är sportchef i Brynäs IF, hur typ Oskarshamn kommunicerar ser jag som irrelevant i sammanhanget.
Kommentera