Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2424117

Sv: A propósito de nada
J-S: Målvaktsinsatserna avgjorde helt matchen idag. Sällan jag varit såhär förbannad efter en förlust. Vi slänger ju bort säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Säsongens värsta förlust så här långt. Tittade tillsammans med sambon som är Växjösupporter......

Med 4 minuter kvar gick jag undan med motiveringen "vill inte se Lindbäck göra en tavla när vi spelat så bra"

Jag blev tamej f-n sannspådd!

Otroligt frustrerande att se en fullständigt kortsluten målvakt i kassen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Vad som avgjorde matchen var effektivitet , Ettan i mot nian, smärtsamt men långtifrån en dålig match, jag ser mycket positivt, sen har alla sett att Lindbäck skulle haft den sista, men håll det på en rimlig nivå, nöjer med det , önska mig vad ni vill det är helt OK, jag har brutit benet opererat båda knäna slitit sönder en axel alla senor avslitna spräckt galla Cancer mm och att önska något sådant på mina Brynäs spelare och med supportrar skulle aldrig falla mig in, det är en sport inte krig aldrig roligt att förlora men vad fan håll det på en bra nivå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Vår egen målvaktsinsats med nån minut kvar avgör tyvärr idag. Surt som fan och ser obegripligt ut från soffan.
Det är DÄR vi sumpar minst 1p idag, inte pga Limpans agerande vid övriga mål.
Hade den tavlan istället skett fram till 0-2 i första och efter tennismålet så hade nog Karhunen fått marschorder in i kassen, skulle jag tro.
Positivt mitt i eländet ändå att det ser bättre ut spelmässigt, så länge vi skapar så kommer förr eller senare också fler mål.
Kommentera