Brynäs IF

713942 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2424355

Sv: A propósito de nada
Besviken på Brynäs och agerandet kring målvakterna. Veini var en toppmålvakt i SHL. Lindbäck har aldrig bevisat sig på den här nivån tidigare. Sen att det skulle vara så här dåligt, det hade nog ingen trott. Är Lindbäck den sämsta förstemålvakt vi haft?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
potatisbiff: Fast det där är ju bara skitsnack. Lindbäck har gjort det riktigt bra i SHL förut, han var fantastiskt bra när han kom upp från J20 i brynäs, men lämnade för mer speltid då han var nummer 2 bakom Markström. I Timrå var han också grymt bra, samt i Rögle när han lirade där en kort sväng. Dessutom har han varit en toppmålvakt i KHL. På förhand var detta en riktigt bra värvning som tyvärr med facit i hand inte fallit väl ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
potatisbiff: "Är Lindbäck den sämsta förstemålvakt vi haft?"

Han har sämst räddningsprocent av alla förstemålvakter i Brynäs de senaste 20 åren. Tre gånger under de senast 20 åren har förstemålvakten haft en räddningsprocent under 90. Säsongerna 02/03, 04/05 och 07/08. Nån som vet vad de tre säsongerna har gemensamt? Jajamen - Brynäs har kvalat alla tre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
potatisbiff: Ytterligare en sak som oroar i Brynäs är när Alce'n i media beskriver att han är trygg med lagets öppenhet och att ledare/spelare har högt till tak inom laget som är bra för lagets prestation. När AL beskriver det han gör i media visar han att Alce'n's ord mest är tomma ord utan substans. Att Brynäs aldrig lär sig ☹️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
potatisbiff: "Är Lindbäck den sämsta förstemålvakt vi haft?"

Vad han visat upp denna säsongen, ja då är det inte alls omöjligt.
Det som jag tror förgrymmar majoriteteten är att hade det inte stått "LINDBÄCK" på ryggen så hade han fått sparken redan omgång 12.
Lindbäck är ingen dålig målvakt i grunden, och kan mycket väl hitta sin form längre fram den här säsongen. Problemet är att den formen får han tyvärr se till att finna på TRÄNING.
I dagens SHL har man inte råd att förlora poäng efter poäng för att hoppas att ens målvakt skall spela in sig.
Karhunen är långt ifrån en frälsare, men det är dags att ge honom chansen på riktigt. Utespelarna förtjänar en habil målvakt som i alla fall ger laget chansen att vinna.
Kommentera