Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2428163

Vad händer här
Har aldrig varit med om ett forum med så skev och negativ framtoning, det är faktiskt lite skrämmande, vi har det lag vi har, ingen av oss kan i någon mening påverka det faktum, jaa visst, tycka ska man och bör man, men den negativa, infekterade stämmning som nu råder här betackar jag mig för, MITT Brynäs, oavsett värvningar, målvaktsspel tabelläge mm, så är det Brynäs i vått & torrt, vi har aldrig åkt ner i HA även om det varot nära, men nära skjuter ingen hare, så känn lugnet, skulle det värsta hända så händer det varför sabba sin livskvalitet genom att sitta här och spy galla över saker vi ändå inte kan påverka, nää feet skärpning, den som tar åt sig gör det med rätta och bör betänka sitt engagemang, känn lugnet, älska hockey, älska Brynäs i vått & torrt…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vad händer här
Lira: märkligt. Inte kan påverka säger du. Vad är vi för fans om vi inte säger till när saker är på väg käpprätt åt h-vete. Det är vår plikt att säga ifrån. Annars blir det denna förenings död om det inte granskas och sätts press på ledningen och spelarna. Man kan älska Brynäs oavkortat ändå.
Kommentera

Sv: Vad händer här
Lira: Här kan man kritisera Brynäs när man tycker att något sköts fel. Jag älskar Brynäs, men jag kan inte låtsas som att jag tycker att allt är bra. Det är en stor förening med hög kapacitet att prestera bättre än vad som varit de senaste åren.
Kommentera

Sv: Vad händer här
Lira:
Tack! Förtröstansfullt att inte alla ger upp innan matchen är slut.
Jag litar på att våra ledare jobbar hårt och gör sitt yttersta för att lösa de problem som uppstår.
Som vissa vräker ur sig från morrn till kväll så skulle dom skämmas...men, det krävs vett till det också.
Kommentera