Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2428179

Sv: Vad händer här
Lira: Problemet är att de styrande och insatta personerna inte levererar och tar beslut som måste ifrågasättas.

Några tydliga exempel:

*Rekryteringen av Alcén, inget ont om honom, men är han tillsatt på rätt grunder och har han vad som krävs av en sportchef för Brynäs i dagsläget?

*Rekryterigen av Honken. Återigen, inget ont om Honken, men målvaktsspelet har blivit sämre trots ett på papper bättre material, det i kombination med frågetecken kring hans arbetsupplägg skapar frågor.

*Att man gick in i säsongen med en alldeles för tunn trupp, en tunn trupp som dessutom delvis står och faller med att några unga spelare ska utvecklas till något de inte visat tendenser till.

*Att man gick med två förstamålvakter istället för att värva en forward till.


*Man hugger inte på intressanta spelare som rör sig på marknaden, alternativt misslyckas med att locka hit dem. Det mest irriterande exemplet av alla namn som florerat på marknaden är Vela.



Allt detta är lite för mycket och bör ifrågasättas. Sen hjälper man inte föreningen genom att hata online, skriva okonstruktiv skit till ledningen m.m. Men nog måste man kunna ställa högre krav än såhär på Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vad händer här
Davey85: Brynäs målvakter har inte levererat och inga egenfostrade målvakter kommer upp, spelar ingen roll längre vilken målvaktstränare vi har.

Pekka Alcén, det är vad Brynäs saknar.

Problemet för de flesta är ju att han är en "hemvändare" då, så han kan vi ju inte kontakta.
Kommentera

Sv: Vad händer här
Davey85: Alcen var ju ett sista dödsryck från den förra styrelsen innan årsmötet. Han presenterades på 4år strax innan det årsmötet.

Pissigt gjort mot Alcen att anställa honom utan att veta vad den nya styrelsen skulle tänka om det (för någon hemlighet att det skulle bli maktskifte var det ju inte)
Pissigt gjort mot föreningen när man i ett sista skadeförsök signar upp föreningen till en väg som inte hela ”nya” föreningen stå bakom i 4år.

Den förra styrelsen gjorde verkligen allt för att visa att det var dom som bestämde, ville någon något, gjorde dom tvärtom.
Kommentera

Sv: Vad händer här
Davey85:
Snälla det är inte direkt så världen går under om Brynäs åker ner i Allsvenskan. Det är för fan bara sport och lek.
Visst jag mår också dåligt när Brynäs år efter år går dåligt.
Men jag har blivit van. Under mitt liv har Brynäs i stort sett alltid varit kassa på isen och som förening.
Inget ont mot er dyrkade fans. Men som sagt livet går inte under för att Brynäs som klubb är lika med en påse skit.
Finns bra mycket viktigare saker här i livet. Ens egna familj och vänner, sitt jobb, sina barn, en egna liv helt enkelt.
Släpp ner pungen och landa lite nu va.
Eller byt bara lag om ni tycker Brynäs är så kassa på allting.
Själv har jag nu kommit på att Brynäs aldrig mer kommer vara nån stormakt i Sverige. Den tiden är förbi.
Bättre att vara nöjd med det lilla när det gäller Brynäs.
Missar dom negativt kval så är jag nöjd.

Lite tragikomiskt att Roy värvas på ett korttidskontrakt och ska visa upp sig i få matcher. Men att han med största sannolikhet inte kommer spela imorgon. Hahaha blir inte längre förvånad över allt skit och ont omen som drabbar den här alibi klubben.
Kommentera

Sv: Vad händer här
Davey85: Håller med om mycket av det du påpekar, och visst ska vi ifrågasätta och kritisera ledningen när det inte levereras, sen hur Alcen & Honken tillsatts har jag ingen uppfattning om då jag inte har den insynen, men tycker dina synpunkter i stort framförs på ett bra konstruktivt sätt, det är dom hådra orden och stämmningen generellt här på forumet jag tycker är tråkigt, det går att föra sig bättre men ändå få fram vad man menar & tycker…
Kommentera

Sv: Vad händer här
Vet inte om ni skrivit det här än. Men Kinvall och Sklenicka är sjuka och har inte åkt med till Göteborg, kanske får skjuts dit om dem är friska under dagen.

Osäkert om Kevin Roy kommer vara spelklar också.
Kommentera