Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2428175

Sv: Vad händer här
Davey85: Kritisera kan man göra på bättre eller sämre sätt, jag är självklart inte heller nöjd över rådande situation, men, just det här är viktigt, i alla fall för mig, det vi inte kan påverka i form av destruktiv kritik, dvs. Hänga ut enskilda spelare, tro sig själv vara en bättre GM mm, mm, är inte rätt väg att gå, enligt mitt synsätt, vi bör någonstans inse att det finns betydligt bättre insatta personer i organisationen som inte har någon annan önskan än att det ska gå bra för Brynäs, hur fel vi, eller somliga av oss än tycker att dom gör, gilla läget, det vi tycker förändrar inte verkligheten tyvärr, och med det synsättet skulle vi kunna få en betydligt bättre miljö här på forumet…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vad händer här
Lira: Problemet är att de styrande och insatta personerna inte levererar och tar beslut som måste ifrågasättas.

Några tydliga exempel:

*Rekryteringen av Alcén, inget ont om honom, men är han tillsatt på rätt grunder och har han vad som krävs av en sportchef för Brynäs i dagsläget?

*Rekryterigen av Honken. Återigen, inget ont om Honken, men målvaktsspelet har blivit sämre trots ett på papper bättre material, det i kombination med frågetecken kring hans arbetsupplägg skapar frågor.

*Att man gick in i säsongen med en alldeles för tunn trupp, en tunn trupp som dessutom delvis står och faller med att några unga spelare ska utvecklas till något de inte visat tendenser till.

*Att man gick med två förstamålvakter istället för att värva en forward till.


*Man hugger inte på intressanta spelare som rör sig på marknaden, alternativt misslyckas med att locka hit dem. Det mest irriterande exemplet av alla namn som florerat på marknaden är Vela.



Allt detta är lite för mycket och bör ifrågasättas. Sen hjälper man inte föreningen genom att hata online, skriva okonstruktiv skit till ledningen m.m. Men nog måste man kunna ställa högre krav än såhär på Brynäs.
Kommentera

Sv: Vad händer här
Lira: Apropå att hänga ut enskilda spelare.
Dess spelare har gett sig in i en värld där tusentals personer granskar varje byte de gör. Orkar man inte det, klarar man inte av kritik ibland, trots 200000kr per månad i lön, då kanske man ska byta yrke.
Man får inte glömma att de får beröm ibland också. Om de förtjänar det.
Kommentera

Sv: Vad händer här
Lira: Hahaha, vilka jäkla forumtomtar ni är.
Vad är ni för förening/supportrar som inte tål kritik???
Patetiskt!!
Skapa ett kärlekforum vetja. Där ni kan älska erat lag ohämmat i nöd och lust och aldrig kritisera. Stackars Brynäsforumet som måste stå ut med er.

Det här är spelarnas jobb, supportrar är den betalande konsumenten.

Om jag gör ett dåligt jobb så får jag också höra det av mina kunder.

Dessutom har dessa spelare månadslöner som är groteskt högre än min.

En skyddad verkstad är en rutten verkstad. Den ruttnar inifrån. Men det är väl där föreningen Brynäs befinner sig just nu.

Mina kunder vet inte heller mina förutsättningar, likt förbannat lämnar de feedback om jag gör ett dåligt jobb. Det här till liksom.
Kommentera