Brynäs IF

714088 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2430972

Sv: A propósito de nada
Peja: Det håller jag helt med om. Friman och Björnen var ju så klart på förhand ”större” värvningar än Riikola och Suomela. Dom är säkert dyrare också.

Förra året hade vi ett tydligt spelsystem i styrspelet. Vi anpassade spelsystemet efter materialet och det blev hyfsat framgångsrikt.

Vad vi har för system i år förstår jag inte. Manner har pratat om mer spel med puck och att vi ska föra matcherna mer. Men har vi material för det? Ofta tycker jag det ser ut som 5 yra höns utan någon som helst tanke och idé. Allt detta är på Manner, det kan inte Alcén lastas för.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge:
"Manners 5 yra höns utan någon som helst tanke och idé"
Nä, verkligen inte kul... Det märkliga är ju att man ibland spelar väldigt bra, för spelet men har svårt att göra mål.
Sen har vi de matcherna där man spelat bra men där målisen tyvärr släppt ett par billiga...

Manner är ju inte så förtjust i att toppa laget, han vill ha alla delaktiga.
Det skall betala sig i slutet av säsongen med förhoppningsvis färre skador bl.a.

MEN... i vissa matcher, i vissa situationer måste man va rädd om resultatet man faktiskt uppnått... det måste väl i rimlighetens namn även Manner förstå?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det är klart att Manner har tappat det nu. Alcén har inte tappat det, man kan inte tappa något som man aldrig har haft. Men Manners taktiska direktiv efterföljs och respekteras inte av spelarna när de är ute på isen, det kan nog alla se. I enstaka matcher gör man det, men oftast inte.
Kommentera