Brynäs IF

715472 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2433526

Sv: A propósito de nada
Jugge: Så din poäng är att du som soffbedömare härinifrån anser dig besitta större kunskaper och erfarenheter än Manner, när det gäller att bedöma vilka spelare i laget som underpresterar och därför borde bänkas?
Och apropå kravbilder, när du tar upp ämnet:
Var är kravbilden härinne?

Man får tydligen lalla på med inlägg om att man själv är bättre lämpad än Manner & Co att leda laget, men ändå vara säker på att få fortsätta ”lira”…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag skrev inte inlägget riktat till dig och kommer således inte svara. Du är satt på min ignore lista från och med nu.

Finns absolut ingen som helst idé att diskutera med dig för jag vet exakt hur det kommer se ut med samma standardsvar utan någon som helst egen åsikt om någonting.

Att argumentera med dig är som att sitta fast i en torktumlare…

Så du behöver inte kommentera mina inlägg framöver, eller det får du väl göra om du vill, men förvänta dig inget svar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Som jag uppfattar Jugges kommentar så menar han att Brynäs 22/23 har en för tunn trupp för att kunna ställa över spelare som inte är i form! Det tycker jag också annars hade inte, t ex Kvist, spelat så mycket som han gjort hittills. Sen har vissa tränare ett längre tålamod med ”låg presterare” än andra och vad som är rätt eller fel vet nog ingen och det kan nog dessutom variera!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Tränare har olika principer och coachar på olika sätt. Manner har sitt sätt. Det finns andra sätt. Går väl inte riktigt att säga vad som är rätt eller fel? Eller tror du att alla SHL-coacher hade coachat det här laget precis som Manner gör?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sista dagen innan nyårsafton och en finne ska tydligen bli klar. SPÄNNANDE!!!

I övrigt så hoppas jag att Håkansson totalt spikar igen ikväll
Kommentera