Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2435312

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Peja: Om två rutinerade och erfarna målvakter nu rimligtvis borde känna sig själva när det gäller i hur stor utsträckning dom behöver hjälp av Honken och anser att halvtid är tillräckligt, så är det väl bara dumt att påtvinga dom heltid bara för sakens skull.
Målvakten är en individ som kräver mer av individuell stöttning och träning jämfört med utespelarna, där tränaren istället ska synka ihop flera individer till ett lag.
Så din jämförelse med utespelarna haltar minst sagt betänkligt.

Mao: i just målvaktsfallet är det nog så att det är målvakternas önskemål och kravbsomni stor utsträckning får och bör styra hur man ska träna, speciellt när det gäller äldre och rutinerade målvakter som redan vet vad dom behöver sas.
Till skillnad mot yngre och uppåtgående målvakter där det fullt naturligt och istället är tränaren som bestämmer mer över vad som krävs och vad man behöver träna på.

Hela debatten känns dessutom rätt så meningslös när det gäller om upplägget är rätt eller fel, eftersom ingen vet i hur stor grad målvakterna själva ev har känt sig ”tvingade” att acceptera halvtid pga det kravet från Honken eller om dom helt enkelt är nöjda med halvtid och inte kräver uppbackning på heltid.

Mer koncentrerad och komprimerad träning på halvtid kan ju tvärtom vara mer effektiv, särskiltvom målvakterna nu föredrar det upplägget.
Lindbäck säger ju själv att ex Honkens närvaro under match är helt onödig för hans del och t.o.m kan vara kontraproduktivt.
Jag har iaf svårt att se varför man annars medvetet väljer ett upplägg som målvakterna inte vill ha, när det gäller lagets viktigaste position.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Huge: Med tanke på Lindbäcks säsong hittills vet jag inte om han är rätt man att avgöra vilket träningsupplägg som är bäst för honom.
Snart kanske Palve kommer med önskemål om att träna måndagar kl 11-11:30 udda veckor. Ska Manner köpa det då för han vill ju att Palve som känner sig själv bäst får bestämma?
Gott nytt år önskar jag dig och resten av alla Brynässupporters!
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Huge:
Så många ord, Huge.
Bottenlag.
Flest insläppta mål.
Målvakts- och försvarsavdelningen levererar inte.

Vi har passerat vad den ene eller andre villhöver.
De hittills inblandade räcker inte till för stt lösa situationen, eländet har snarare eskalerat på sistone.
Det behövs en fast hand för att skapa förtroende och struktur.
Det är med de förutsättningarna vi går in i 2023.
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Huge: Vilken tur att inte Honken är på matcherna för tänk hur illa det skulle se ut då...Så tack Limpan och Honken för att vi ännu är med i matchen...
Jag som tänkte att det kunde ha varit gott för Limpan i breaks..pausar osv...bolla med ngn som är erfaren men tji fick jag Det hade ju gått sämre då...
Låst ämne

Sv: Game Day Rögle-Brynäs
Huge: Om ”Honken” deltagit under matcherna så hade det ju knappast gått sämre i alla fall. Det är ett som är säkert. Det kan ju liksom inte gå sämre än sämst.
Låst ämne