Brynäs IF

713162 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2437044

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Precis, jag tycker att häxjakten på Lindbäck här inne börjar bli rent av sjuk. Hade det inte varit med säsongens historik så hade ingen reagerat på de insläppta målen.

Sen när vissa här inne börjar kalla vår HC för mongo, då undrar man ju hur det är ställt egentligen…

Dom senaste matcherna, inklusive den här, så är det ju försvarsspelet av LAGET som är fullständigt undermåligt. Både vid 0-1 och 3-3 så står ju utespelarna och knoppar! Det är väl klart att Lindbäck inte vill blockera där och få tekning i egen zon med så lite tid kvar.

Jag tycker Lindbäck gör en helt OK match idag. Bästa spelare var dock Friman, Rödin, Ölund och Scott tycker jag.

Ytterligheterna här inne är ju fascinerande, allt från Huges strutsbeteende till personer som enbart spyr galla och kommer med personangrepp. Jag tror som Kribban att jag också behöver en paus här. För som det är just nu är det inte speciellt roligt att läsa här..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Såklart otroligt surt med alla onödigt tappade men med lite distans tycker jag det finns mycket positivt att notera:

Moralen: Hämtar upp underläge gång på gång. Ok, dåligt att släppa till dem men man visar gång på gång att inga matcher är körda.

Backarna: Friman och Bertilsson har lyft sig och i dagsläget har vi fem riktigt starka backar och väldigt bra konkurrens om sjätte backplatsen. Ok att Sklenička kanske tappat lite men han kunde inte gärna fortsätta vara lika fantastisk.

Forwardssidan: Palve och Timashov har kommit igång och nu känns det som att vi äntligen har fyra starka kedjor och åtminstone lite konkurrens. Detta också med Eklind och Strömgren borta.

Special teams: Bra stats på slutet.

Kan vi nu bara slipa bort alla onödiga skitmål i baken finns anledning att se framåt med tillförsikt. Men detta har förstås varit problemet mest hela tiden så vi får se om vi lyckas. Nervbitare imorgon mot HV.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Borde vara ganska lätt att stänga av folk som uttrycker sig så?
Kommentera