Brynäs IF

717233 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2437160

Sv: A propósito de nada
Huge: "Utifrån kroppsspråket i samband med fokuseringen på att nå pucken så går det lika gärna att tolka det som att han faller framåt i ivern att nå flippen till sig själv i genombrottsförsöket."

Mer smörja från dig, har du ens kollat reprisen? Finns ingen tripping. Det är åtminstone en MEGA-förstärkning. Jag skulle även kunna sträcka mig till "filmning". Det där fälls han ju för.


Wilhelmsson: Alla vet vem som är värst i SHL...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Den enda smörjan och oseriöst enögda slutsatsen är när du tvärsäkert fastställer att det är medvetet gjort av Rödin utan att ha en jävla aning om vad han försökte göra i den där situationen.
Utifrån filmsekvensen som vevas nonstop så syns det tydligt att han försöker sträcka sig efter pucken och samband med den och som jag ser det naturliga rörelsen när han faller framåt i det läget, kan lika gärna bero på att han tappar balansen i ivern att nå en puck han inser att han inte kommer att nå.
Du får gärna vara enögd och helt bortse från att det kan vara en fullt tänkbar förklaring och så tror jag även att nämnden kommmer att resonera.
Om dom sen fäller honom, vilket jag också tror att dom kommer att göra, så har dom helt enkelt bedömt det annorlunda än vad jag har gjort, svårare är det väl inte.
Kommentera