Brynäs IF

714048 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2446990

Sv: A propósito de nada
Peja: Förstår ditt resonemang i viss mån. (Ojämnhet och viss nonchalans).
Men det är inte lätt att hitta spelare med sån skicklighet som Dima och Palve. Vill msn sen spela hockey med långa anfall och puckinnehav som Bif vill, är dessa herrar bra.
Vi har lite ont om spelare som är avslappnade och bekväma med puck.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
vedevåg: Fast det är ju helt orimligt att betala 200? lök i månaden för en sån som Palve som varit bedrövligt dålig och slapp i 20-25 omgångar. Dima något bättre.
Sen måste man ju ta i beräkning också att Larsson och Rödin båda ligger på 300+ i månaden och ingen av dem skottar direkt in poäng…
På något sätt måste pengarna räcka till riktigt spets, spelare som bidrar så pass att inte två backar ska leda interna poängligan. Det måste in rejäl kvalitet i första- och andrafemman om vi någonsin ska lyfta. Vi måste ha in nån eller ett par a la Karlkvist, Smejkal, Soumela eller dylikt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
vedevåg: Hur tänker du att Brynäs ska få ett bättre lag om man behåller t.ex Timashov? Vilka är det som ska göra plats åt nya spetsspelare?

Det finns skickliga spelare där ute som kommer till spel varje match. Kolla bara på hur Oskarshamns offensiva toppspelare leder deras lag i match efter match.
Kommentera