Brynäs IF

712740 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2447123

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Självklart var det larvigt. Humor är alltid larvigt. Ibland är det roligt att skoja till det lite. Som jag skrev innan, så har alla andra SHL-lag och även tidigare Brynäs ett annat upplägg med mv-tränaren. Det blir inte särskilt seriöst att försvara det upplägget som uppenbarligen ogillas av alla andra klubbar samtidigt som de har bättre målvaktsspel än Brynäs. Blir ganska komiskt när en del får det till att Brynäs har uppfunnit hjulet när det i själva verket antagligen handlar om att Honken vill kunna ha ett annat jobb vid sidan om. Det säger sig självt att det är svårt (kanske omöjligt) för honom att lägga ner samma arbetsinsats som konkurrenternas mv-tränare gör. Huge måste vara uppe i hundratusen tecken försvarstal nu men faktum är ju att konkurrenterna har ett annat upplägg och att de har ett bättre målvaktsspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Andra lag har ju målvaktstränare på 100% och samtidigt haft en återvändande målvakt från liten rink men ändå lyckats lika bra eller dåligt med sin målvakt som Honken har gjort.
Vilket väl isf bevisar att 100% arbetstid med målvakten inte alls garanterar nåt bättre resultat än vad Honkens 50%-iga arbete med Lindbäck har gjort.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det känns som att vi inte kommer så mycket längre i debatten.
Vissa är nöjda med upplägget med målvakterna trots att vi släppt in flest mål av alla lag, inte har någon målvakt över 90% och där dessutom en analytiker står i TV-rutan och säger på renaste svenska att det är målvakterna som är orsaken till så många insläppta mål. Han säger alltså att målvakterna släppt in för många puckar som de förväntats rädda. Inte backarna, målvakterna!
Men vi kör på. Lindbäck säger ju att det känns bra med Honken och att han inte behövs på bortamatcherna. Gott nog.

För mig känns det mer naturligt att köra med 2 målvaktstränare i den här situationen. Båda på 100%.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag vet väldigt lite kring vilka andra upplägg de andra SHL-lagen har, så lista gärna här hur det ser ut eller länka om det finns någon artikel så kan vi ha ett seriöst samtal kring det sen. Vem vet, jag kanske till och med håller med dig fullt ut när jag får koll på hur det ser ut i de andra SHL-lagen 😊
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Tänk bara en sån sak som att han kunnat lägga 20 timmar till per vecka på att få Lindbäck att anpassa sig till stor rink istället för att acceptera att det tar en halv säsong.
Men ska man tro några här inne hade det inte spelat någon roll alls på resultatet
Kommentera