Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2447215

Sv: A propósito de nada
Huge: Borde det inte vara orättvist att jämföra Lindbäcks anpassning till stor rink med Strauss Manns och Tomkins, men tvärtom? När det gäller att ställa om till stor rink borde väl Lindbäck ha en enorm fördel gentemot målvakter som aldrig någonsin har spelat på stor rink tidigare? Eller var det ett "Dolph-Lundgren-har-glömt-all-svenska-efter-några-år-i-Hollywood"-scenario på Lindbäck?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Olika målvakter med sannolikt olika grader av omställningsproblem plus att dom spelar bakom olika grader av kvalitet i uteförsvaret gör att en jämförelse rakt av enbart utifrån statsen blir orättvis.
S-Mann och Tomkins bättre stats beror nog till viss del på det senare skulle jag tro.
Vissa målvakter har förmodligen mindre problem med omställning än andra då man kanske redan har ett spelsätt som passar bra på stor rink, även om man inte spelat på en sån tidigare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vi har ett facit, det har inte funkat för Lindbäck. Ingen kan säga att det funkat bättre med en målvaktstränare på 100%, men det finns väl egentligen noll som talar för att det skulle vara sämre. Låt säga att det gett en 0,5% i räddningsprocent så hade det ju varit värt det alla dagar i veckan. Men det går som sagt inte veta, vi kan dock konstatera att det inte funkade på halvtid och då var det idiotbeslut.
Kommentera