Brynäs IF

712986 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2454712

Sv: A propósito de nada
Varför handlar diskussionen efter matchen om huruvida Rödin ska vara kapten eller ej? Herregud, vi spelar ju för fan p10-hockey i första perioden, inte en jävla kotte har ett rätt där ute.

De riktigt stora frågorna borde vara varför Manner inte lyckas få laget redo för match? Vet spelarna ens hur de ska spela? Nånting måste ju vara jävligt fel när vi gång på gång behöver få tre mål i arslet innan vi börjar åka skridskor?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Jag har så otroligt svårt att köpa det här med att tränaren ska behöva göra spelarna redo för match? De har ett välbetalt jobb i en av världens bästa hockeyligor och deras jobb går ut på en enda sak. Att vinna hockeymatcher. Om man då ligger i botten och riskerar kval med allt vad det innebär för föreningen kan det då vara möjligt att någon ska behöva förklara för dem att idag är det viktigt att du går ut och gör ett bra jobb?

Igår blev vi ju taktiskt utmanövrerade av Timrå som satte extremt hög press i första perioden och där kan man väl tycka att tränarna skulle behövt ändra detaljer i spelet snabbare. Men målen kom ju mer på väldigt svaga individuella prestationer och det kändes återigen som att spelarna inte är påställda. När det sedan står 0-3 så fattar man att man måste koppla igång och plötsligt spelar de ju rätt bra. Hur många matcher har vi sett det här nu?

Det här är vad jag kan minnas inget nytt fenomen utan det har varit likadant med nästan varje tränare vi haft senaste 10+ åren?

Jag är också tveksam till Manner ibland men samtidigt läser jag bara rapporter som ger beröm till Brynäs ledare. Sjukt förvirrande att försöka analysera det här. :-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Har vi fortfarande goda chanser på att knipa sjätteplatsen är en bra fråga också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85:
Många kloka frågor
Kommentera