Brynäs IF

669740 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2454757

Sv: Tippa SHL
Nu får det vara nog!
För mindre än en(!) vecka sedan var det skribenten ”SWEATT” som råkade ut för ett meddelande, igår var det jag.
Jag bryr mig inte hur ni moderatorer går tillväga, men nu är det dags att stänga av denna användare för gott här på forumet.
Denna lilla patetiska människa har klampat i klaveret (för att utrycka mig mig milt) fler gånger än oss övriga skribenter tillsammans!
Med värderingar helt upp emot väggarna och mängder med hat och hot i DMs så är gränsen passerad sedan länge.
Pettis har inget att göra på detta forum, och jag anser att det är moderatorernas förbannade plikt att avsluta varje nytt konto som skapas från denna användare framöver.
Och till dig Pettis, sök hjälp, på riktigt.
+33
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tippa SHL
Tigerhjärta: Förstår ingenting. Du nämner Petts, men screenshoten är från ”Soling”? Skämt åsido, denna blev borttagen i Brynäsboken tidigare även fast väldigt många fann det humoristiskt (vad som nu är låg nivå med att försöka humorisera ett uppenbart faktum förstå jag inte). Är det samma mods här så vi kan räkna med att den raderas igen?

Såklart inte ok någonstans att du får utstå dödsönskan och bra att du ryter ifrån.
+11
Kommentera

Sv: Tippa SHL
Tigerhjärta: Ja, då har Pettis avslutat ännu ett konto. Förhoppningsvis permanent den här gången. Mods måste kunna blocka ip-adressen. Personangrepp är aldrig OK så bra att du la upp det. Nu hoppas vi att vi slipper honom framöver.

Om vi ska återgå till ämnet ishockey så känns gårdagens onödigt bortkastade 3p ännu tungt i hjärtat. Jag tänkte se om matchen idag och försöker mig på en analys efter det.
+7
Kommentera

Sv: Tippa SHL
Tigerhjärta: Otrevlig skribent, den där Soling...
+7
Kommentera