Brynäs IF

714109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2454767

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Jo, det kan jag faktiskt hålla med om. Man bör bygga laget bakifrån, right? Man börjar i defensiven och tar det framåt. I vårt fall känns det som man gör det tvärtom. Men vad är problemet? Våra spelare kan inte vara noggranna och spela det systemet som de ska? Vi kanske har för mycket fokus på offensiven som du säger?
Känns som laget vill för mycket i början av matcherna, så det blir misstag. Istället för att spela med tålamod och vara noggrann i spelet. Försöker spela snyggt. Otroligt frustrerande. Har vi för många offensiva backar?
Bertilsson har varit riktigt bra, men känns som att han inte hänger med längre nu när SHL gått upp någon nivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: "Känns som laget vill för mycket i början av matcherna"...

Tror inte många håller med dej där. Det synes ju vara precis tvärtom, ju. Fokuset på uppgiften helt frånvarande.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag börjar bli orolig nu, på riktigt. Det är synd om vi åker ur i år, för jag tror att organisationen är på rätt väg och lyckas vi bara hålla oss kvar liiite till så är jag ganska säker på att det kommer en vändning så småningom och att vi kommer stärkta ur det här. Tyvärr är det lite som att vända en finlandsfärja att ställa om organisationen och spelet på isen är kanske det sista som kommer på plats. Det känns lite som efterdyningarna efter att organisationen misshandlats under många år.

Hur spelet på isen påverkas av organisationen kan jag inte svara på överhuvudtaget, men det verkar helt klart finnas kopplingar mom man tittar på andra klubbar.
Jag är så kluven till Manner, han verkar vara en fantastiskt fin människa, han bör vara kompetent och jag tror på långsiktighet efter alla våra år med sparkade tränare, vi behöver lugn och ro. Men jag förstår inte hur det kan se ut som det gör ibland, som första perioden igår, i det läget vi befinner oss. Eller första perioderna mot Luleå, Rögle, LHC osv. Jag förstår inte matchningarna. Jag förstår inte hur han inte kan ta time-out efter 2-3 minuter när det såg ut som det gjorde. Det såg förjävligt ut och alla såg att det snart smäller. Många märkliga beslut som får mig att tappa förtroendet för honom.

Svårt läge, en ny tränare är konstgjord andning. Tillbaka till ruta ett. Det skulle vara om det är en tränare man kan bygga på på lång sikt, likt FBK gjorde med Mitell. Att det inte är en nödlösning. Men vem skulle det vara?

Jag har svårt att klandra Alcén. Visst, han är ytterst ansvarig för sporten, men vad skulle värvats under säsong? Kempe..? Palmu? På pappret före säsong tycker jag att det såg klart godkänt ut. Det är som många andra varit inne på våra stjärnor som inte levererat.

Nä, jag vet inte. Är rädd att vi inte klarar ett kval mot vare sig Malmö eller HV. Vi har inte Ersson i mål i år.

Men, får försöka tänka på att Sanny ändå var imponerad under sitt studiebesök. Hoppas att laget har det i sig att ta tag i situationen. Tänker på ”Fimpens Resa” 2021 vid denna tiden på året, det var tydligen inte så mysig stämning i truppen då…
Kommentera