Brynäs IF

712126 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2455763

Sv: A propósito de nada
JawKee: "Kan du snälla lägga av med att försöka förlöjliga eller ogiltigförklara andra personers åsikter, teorier, kommentarer?"

När spolaisen och andra sofftyckare lägger av med att förlöjliga och ogiltigförklara både mina och ansvarigas åsikter, teorier och kunskaper, så ska jag fundera på saken....

"Om du nu tycker att du besitter bättre kunskaper så bemöt det med ARGUMENT."

Nu har jag ju aldrig påstått att jag skulle besitta bättre kunskaper än nån annan härinne, så ditt krav på argument från min sida blir därmed obegripligt.
Det mer korrekta är väl isf att avkräva sakliga argument från alla tvärsäkra sofftyckare, som visar att man vet bättre och kan så mkt mer om hockey än vad Alcen, Manner och övriga yrkespersoner gör.

"Det är så otroligt lågt att syssla med det du gör och det skapar bara irritation, frustration och hat."

Inte ett dugg lägre eller mer frustrationsskapande för mig och säkert många andra än när andra sofftyckare sysslar med att förlöjliga eller ogiltigförklara spelare och ledares arbete, kunskaper och teorier.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Svarar kort så här långt efter.
Jag har inte sett någon använda det emot dig. Så jag kan inte kommentera det annat än att jag tycker att INGEN borde syssla med sånt här inne.
Sen är detta ett FORUM. Det ska inte finnas vissa kriterier som man behöver uppfylla för att få uttala sig. Människor kommer alltid att kritisera och vara hård emot offentliga personer i truppen eller i ledning.
Och nej, det är snarare så att om någon kommer med åsikter om någon/någonting och du svarar med sakliga argument så är det troligtvis så att de inte kan bemöta dom. Då har du "vunnit". Men när du sjunker så lågt som du gör så är det du som blir boven. Det borde du förstå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Hur många mål ger vi Malmö i handikapp idag?
Kommentera