Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2458114

Sv: A propósito de nada
Soffdomaren: ”Dåliga beslut på riktigt är när det skärs ner på vissa välfärdsområden som skolan eller vården mm. ”
Vafan försöker du ens mena med detta? Kan inte Brynäs ta dåliga beslut eller?
”Jag kan OMÖJLIGT bli upprörd över att Brynäs vill hylla en gigant på isen och enorm förebild för miljoner människor.”
Folk är inte upprörda över att han blir hyllad, utan att han får en vepa hissad, en vepa som ska symbolisera ens insatser i Brynäs IF och inte vad man har gjort i andra klubbar/ligor. Nu vet jag att de har ändrat i stadgarna, vilket i sig är fel då medlemmarna borde ha fått säga sitt först. Börje är en svensk hockeylegend, men han är ingen Brynäslegend. Han spelade för fan fler matcher för AIK. Nu kommer han få en vepa hissad pga att han gick bort i ALS och folk tycker synd om honom. Brynäs agerande skriker populism.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Schonning: Nja jag håller inte med. Hade han inte gjort ett intryck i Brynäs och, nu låter detta hemskt men, bara gått bort i ALS hade ingen vepa hissats eller hur? Föreningen vet, mer än oss, vad Börje betytt för Brynäs och väljer detta sättet att föreviga honom. Jag har alltid sett honom som en ambassadör för Brynäs inte något annat lag i Sverige så jag tycker detta är helt rätt. AIK har inte organiserat Game för Börje, varför tror du det är så? Nej som sagt jag håller inte med dig här.

Nu är det som sagt gameday, jag tippar med hjärtat och säger 4-1. 90 gör två och Berra sätter sista i öppen bur med en retsam backhandflip.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kan se båda sidorna av denna diskussionen om Börjes vepa. Men va fan, snubben tog två Sm-guld med Brynäs och är en legend. Det är väl inte så dumt att hänger i vårat tak. Hade jag föredragit en staty eller nåt liknande? Ja. Är jag upprörd? Inte ett skit.

Jag är mer upprörd att Sandlin saknar en hyllning värd namnet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Schonning: Smutskastningen av Brynäs från egna supportrarna på sociala medier når nya nivåer. Allt påhejat av andra lags supportrar. Lojalitet mot föreningen är inget brynäsare kan stava till. Hur fan klarar folk av vardagen när man blir gråtfärdig av ett sånt här beslut? Hur ska dom reagera när Brynäs åker ur?
Kommentera