Brynäs IF

714079 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2458854

Sv: A propósito de nada
Davey85: Jag blir så glad att det finns någon till därute som ser Rödin för vad han är och vad han gör bra. Han är väldigt ojämn nu för tiden, men när han väl spelar bra så gnälls det lik förbannat på honom och jag tycker inte att en man med den poänghistoriken i föreningen förtjänar att vara så pass bespottad som han är.

Och jag köper att han tjänar alldeles för mycket sett till vad han bidrar med idag, men det kontraktet skrevs för flera år sedan, när han var en spelare för förstakedjan. Dåliga kontrakt finns det gott om i sportvärlden, men tycker inte Rödin är helt usel den här säsongen även om åldern sakteliga börjar ta ut sin rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
}: Otroligt skön seger. Man börjar se smått uppåt åt slutspel. Men om vi först snackar om kvalet. HV71 behöver snitta mellan 1,75-1,80p per match för att nå 60-63p. Vi är 13p ifrån 63p. Jag vet att många här fortfarande är lite små oroliga men vi ska nog vara hyfsat lugna. Vi behöver iprincip fallera totalt medans HV behöver lyfta sig enormt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Absolut. Tycker Rödin är bra och viktig för Brynäs. Sen ska han nog slippa ha frälsarstämpeln på sig, tror skador o skavanker har satt sina spår. Vi behöver en spetsig förstaline, då kan Rödda köra på i andra och inte ha samma poängkrav på sig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det finns mycket som SHL borde lära av NHL och ett är sättet man skriver långtidskontrakt på. Man ska ju så klart tjäna som bäst i sin prime och minst i slutet av kontraktet
Kommentera