Brynäs IF

714411 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2460759

Sv: SLO-tråden
Silfverkroken: Jag trollar inte, vad är det för jävla kommentar?
Din kommentar om någonting är ju en kommentar för att provocera.
Seriöst, hur många härinne går ens på matcher? Vilja vettiga åsikter finns att hitta härinne?
Kul att killen väljer att hänga här men att det skulle kunna bidra till bättre stämning i ERPen är väl tveksamt eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SLO-tråden
Axle San: Jag vet inte hur många här som går på matcherna. Många, inklusive mig, bor inte i Gävle och har inte möjlighet att gå på så många matcher men på de matcher vi kan gå på vill vi så klart ha så bra upplevelser som möjligt. Då är det väl skitbra om vi kan vara med och påverka här? Eller är våra åsikter mindre värda för att vi råkar befinna oss på en annan ort?
Kommentera

Sv: SLO-tråden
Axle San: men du ”trollar väl ganska friskt om dagarna. Hetsjakten på Pettis alla kommentarer är väl ett tydligt exempel på det.

Men till sakfrågan.
Jag håller med dig om att ska man bygga läktarkultur MED supportrarna som alltid vill vara på plats på arenan så är det väl med den där i klacken man ska stå och snacka.
De flesta av oss här har väl cmore skulle jag gissa och ser majoriteten av matcherna från soffan.
Det ör väl de som chattar mellan matcherna istället för under som isf är supportrarna att adressera läktarkulturen med här.
Jag som går någon gång per år, sitter då ner och skulle inte uppskatta en dundrande trumma i örat när domaren förklarar en utvisning eller liknande - så mig ska man nog inte fråga om läktarkultur även om jag TYCKER att de som står ”där borta” och dundrar sjunger o skriker höjer stämningen - men då är det väl med dem ”där borta” dialogen ska föras med.

Men det är ju också bara en åsikt,
Kommentera