Brynäs IF

713969 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2460877

Sv: A propósito de nada
Vi har alltså värvat förstemålvakten i laget som vann VM-guld förra året. Målvakten som utsågs till VMs bästa målvakt. Målvakten som hade 94,8 i snitt över turneringen. Kolla snittet över åren i KHL? Han var med och spelade någon match i OS.

Hur i H*****e kan folk säga att det här inte är en bra värvning??? En del borde ha skrivförbud när man uttrycker sig utan kunskap.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Spajderman: Jag tror de flesta bara känner oro för Honkens Padel.

"Hur i H*****e kan folk säga att det här inte är en bra värvning??? En del borde ha skrivförbud när man uttrycker sig utan kunskap."
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Spajderman: Problemet är väl hur man prioriterar resurser och inte spelaren i sig. Vi har en prognos på minus 8 mille. Vi har en väldigt tunn forwardssida. Har vi då råd med lyxen att ha två så bra (och rimligen dyra) målvakter?

Jag förutsätter att nya finnen är den som ska stå med tanke på meriter och hur bra vissa skriver att han är. Då har vi en dyr Lindbäck med två är kvar på kontakt som man talat om att man inte riktigt litar på, trots att han spelat upp sig ordentligt efter jul. Det troliga är väl att finnen går vidare efter säsongen, kvar står vi med SHLs dyraste andra målvakt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Spajderman:
Brynäs kan inte slappna av och tro att allt löser sig bara för att statistiken talar för oss. Vem som helst av målisarna kan skada sig innan kontraktet är säkrat... jag ser den här värvningen som en ren gardering för att inte hamna i den situationen att vi går in i en hektiskt period o kanske riskerar att stå med skadad målvakt!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Spajderman: EXAKT! Folk gör det till en sport att vara negativ, och alltid ska det gnällas, aldrig är man nöjd.
Eller jo, man är nöjd om man känner igen spelaren, dvs: Spelaren har varit i Brynäs innan.
Men värvas det en toppspelare som man inte känner igen, då är det en dålig värvning.
Kommentera