Brynäs IF

705152 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2461160

Sv: SLO-tråden
Bulten: avstängningen skedde på hemmamatch och inget annat efter incident med ”funktionär”

FAKTA CHECK !!
Vilken INCIDENT med funktionär vad för slags FAKTA har du för detta PÅSTÅENDE ,
HITTE PÅ är inte fakta.

Supportergrupp bojkottar Brynäs
Parterna var överens. Men så byggde Brynäs om ett förråd som Kamratkompaniet och Tifogruppen har till bland annat förvaring i Gavlerinken utan att meddela supportergruppen. Detta har föranlett till vidare bojkott av supportrarna.
– Vi försöker att hitta en lösning så de får plats med sina grejer, svarar klubbdirektör Micke Campese till Gefle Dagblad. Supportergruppen

Kamratkompaniet samt Tifogruppen har valt att fortsätta bojkotta Brynäs matcher.
Det var efter en incident i Timrå på annandagshockeyn då Brynäsfans tände pyroteknik på bortastå. Efter det valde Brynäs att byta ett lås till ett förråd som supportrarna behöver bakom ståplatsläktaren i Gavlerinken.
Brynäs lovade då ett möte med de ansvariga för Kamratkompaniet för att lösa situationen men allt drog ut på tiden då Klubbdirektören Micke Campese var just där och då på semester.

Efter en tid kom parterna till slut överens och Kamratkompaniet bekräftade detta genom att informera på sin sida om att de skulle vara tillbaka på plats mot Luleåmatchen som spelades igår. Men när Brynässpelarna åkte ut på isen syntes inte supportergruppen till. Anledningen var att Brynäs hade utan förvarning byggt om supportrarnas förvaringsutrymme. Något som supportergruppen inte hade blivit informerade om.

”Denna ombyggnation har man gjort utan att kommunicera det till någon av de berörda supportergrupperingarna. Och därmed har Brynäs på mindre än två veckor har brutit mot det som vi tillsammans kom överens om på mötet den 30/1.
Detta gör att vi mer eller mindre är tillbaka på ruta 0 igen och att vi i dagsläget fortfarande inte kan bedriva en seriös supporterverksamhet.” skriver Kamratkompaniet på sin Facebooksida.

Det blir svårare att bedriva seriös supporterverksamhet anser supportergruppen.
Vidare beskriver Kamratkompaniet att Brynäs har erbjudit dem en lösning som de behöver ta ställning till. Kamratkompaniet beskriver dock att lösningen som de erbjudits innebär en försämring än vad det varit tidigare.

– Det har aldrig varit ett bråk och vi kommer aldrig att bråka. Vi har haft en jättebra dialog även idag och vi försöker att hitta en lösning så de får plats med sina grejer, svarar Brynäs klubbdirektör Micke Campese i intervju med Gefle Dagblad.

DAGIS NIVÅ OCH SKÄMSKUDDE.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SLO-tråden
J-S:
Nu citerar du vad Campese anser sig vara sanning, och använder det som fakta.

Jag negativa rysningar!

Detta är ju för fan samma Campese som påstod att Sundlöv blivit informerad om att PA skulle få kicken och visar upp ett diffust sms osv osv
Campese pladder är och förblir just det - pladder..
Kommentera

Sv: SLO-tråden
J-S: Åh jösses så pinsam🙈🙈

Se bild nedan. Finns mer info på Facebook.
Förresten så särskriver man inte DAGISNIVÅ.
Kommentera