Brynäs IF

713280 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2463772

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Nä, nä och NÄ!

Då kommer den naturliga följdfrågan: Är 6 av 7 tränares misslyckanden med laget de senaste 8 säsongerna alltså tränarnas fel…? Jag tror det är spelartruppens ledande stomme som inte är bra för laget. Nytt blod behövs där…

Jonsson sparken
Berglund fullföljde kontrakt
Melin sparken
Sjödin sparken
Sundqvist sparken
Andersson sparken
Manner sparken?

Med den ledande stomme Brynäs haft under större delen av tiden är det nära att tro att det är där mycket av problemen ligger. Sen har vissa tränarrekryteringar varit märkliga men det kan inte vara bara där felet ligger…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Jag vill att felet inte ska ligga hos Manner, tro mig. Men jag kommer inte runt honom.

Jag tycker precis som dig att Brynäs tidigare inte haft ett bättre lag än tabellen visar och det hade inte spelat så stor roll vem som tränat laget.

Tycker dock att man ställer ett bättre lag på banan i år. Började säsongen med. vad alla ansåg, shl:s bästa målvaktspar. 1 världsmästarback, 1 tjeckisk landlagsback, Kinnvall (som varit outstanding tidigare i shl) och Johannesson som varit årets värvning i shl. Johan Larsson från ordinarie i nhl och Björninen direkt från khl och med os och vm-guld. Dom nyförvärven snackar man inte bort.

Visst saknades det minst ett bra namn på fw-sidan och kanske att Kvist och Birgersson inte håller shl-klass. Men det ska inte behöva leda till att man släpper in flest mål i ligan. Avsaknaden av 1 till spetsforward eller killarna som är 12-14:e fw i truppen och max spelar 10 minuter per match kan inte vara orsaken till Brynäs kräftgång.

Brynäs har bytt ut i stort sett hela stommen sen Bulans tid. Visst, Rödin har varit med ett bra tag nu och har aldrig spelat i ett väl fungerande Brynäs men kan han verkligen påverka hela lagets insats så att man är ett bottenlag år efter år?
Kommentera