Brynäs IF

715675 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2469344

Sv: A propósito de nada
Brynäs har inte HVs ekonomiska fallskärm…
Brynäs äger själva en extremt dyr arena… Det gör tex inte DIF…

Att åka ur kommer innebära en ny era på ishockeyns bakgård. En ny era… Inte något eller några år för att börja om… ✝️
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Det är nog bye bye med damlaget också, en mängd personer på kansliet får leta nya jobb och andra gå ner i lön. Det blir många saker som kommer förändras om laget åker ur. För ekonomin på sikt är det nog bättra att spendera varenda krona man har och även en del man inte har på att köpa sig ur kvalspelet och ev. nedflyttning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Att åka ur vore ur Brynäs perspektiv helt förödande! Föreningen pratar idag i varannan mening om ” med vår ekonomi ” när det diskuteras nyförvärv! Hur skulle inte det då se ut i en lägre division?
Förfallet har pågått många år och ingen har på i något avgörande vis lyckats vända utvecklingen! Detta tyder, anser jag, alldeles för svagt ledarskap från Styrelse till tjänstemän och vidare ner i båset och ut på isen! Det har nog funnits individer som haft/har ambitionen men dessa har inte lyckats genomsyra organisationen! Att vi går till kval är jag helt övertygad om och väl där blir jag oroligare och oroligare!
På ämnet dåliga beslut! Manner kom till Linköping i måndagskväll efter att ha varit borta från laget hela föregående vecka där man borde kunnat komma samman inför slutspurten!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Även en medioker juniorverksamhet.
Kommentera