Brynäs IF

715642 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2469570

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: ”För nästa säsong skulle jag kunna tänka mig Niklas Eriksson, från Örebro. Han har gjort ett bra jobb där.”

Jag skulle gärna se Eriksson i Brynäs nästa år. Som jag ser det har han fått Öret att överprestera alla år han varit där i relation till materialet han haft att jobba med.

Med Manner är det lite tvärtom, han har en betydligt bättre trupp i år men spelet har sett ut som skit större delen av säsongen med en handfull undantag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Usch - efter varje match nu som vi förlorat har jag hört Manner röst från någon podd där han typ säger:

-Det har varit lite turbuläns även innan mig så det är ingen stress det kan inte gå så mycket sämre

Sen ser jag framför mig hur Malmö-supportrarna spelar den snurran om och om igen medan brynäsarna sitter apatiska med tårar i ögonen över hela arenan och fattar inte vad som hände..

..jag har fan magont!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: "Jag skulle gärna se Eriksson i Brynäs nästa år. Som jag ser det har han fått Öret att överprestera alla år han varit där i relation till materialet han haft att jobba med. "

Yes, det håller jag med om. BZ som tagit en massa konstiga beslut nu i Örebro där man tappar massa spelare och inte siktar vidare på Eriksson. Troligtvis därför han finns på marknaden. Hugg!

"Med Manner är det lite tvärtom, han har en betydligt bättre trupp i år men spelet har sett ut som skit större delen av säsongen med en handfull undantag."

Som jag skrivit tidigare, har man nog övervärderat finska ligan samt omställningen till SHL. Ingen slump att inga andra lag tar över finska tränare eller att finska tränare aldrig lyckats i Sverige.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Är det någon som kan väcka Alcén? Tiden går.....
Kommentera