Brynäs IF

713670 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2472154

Sv: A propósito de nada
Samsung: Rensa upp inom laget istället. Det är där problemet sitter. Inte en chans i helvete att ingen av alla tränare vi haft inte funkar. Spelare i laget vägrar spela ett annat spelsystem än deras egna. Det är, och måste vara problemet. Visst, vi kan byta tränare nu och få en nytändning. Men sen då? Kommer bli exakt samma visa igen när spelare inom laget vägrar anamma ännu en ny tränare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Instämmer helt i ditt inlägg nyss. Hade du bara lagt till att Alcén är den som ska bort bara också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Det som Brynäs inte har testat än på tränarbänken är det som nästan alla andra SHL-klubbar har. Dvs en svensk tränare som förespråkar en "SHL-mainstream-hockey" med mycket fart, intensiv forechecking men också har ett modernt ledarskap. Senast man hade den typen av tränare var Bulan Berglund som gjorde succé.

Det finns anledningar till att Roger Melin, Magnus Sundquist, Tommy Sjödin och Peter Andersson inte återfinns i SHL idag.

Manners finländska hockeyfilosofi är en extremt motpol till hur dagens svenska spelare är vana att spela. Det var väntat att det skulle gå åt skogen förr eller senare. När Manner slutligen lämnar Brynäs tror jag inte att han kommer att bli aktuell för SHL igen under en överskådlig framtid.
Kommentera