Brynäs IF

713941 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2484836

Inte över riktigt än
Jag förstår alla krigsrubriker, man är besviken likaså jag, åkte mina 20 mil till monitor t o r igår igen och blev lite besviken över förlusten, men det finns absolut chans att vi håller oss kvar, det lutar åt kval, men jag håller Brynäs som ett bättre lag än MIF sett över 7 matcher, om det nu blir kval vilket jag ser som 75% risk även om vi vinner på lördag så har HV en lättare avslutning än BIF, Brynäs är felbyggt i år, mycket dyra delar men ingen riktig tanke hur bygget skulle se ut, till nästa år om vi spelar i Shl så hade min dröm varit på forwardsidan bara haft dessa kvar
Rödin
Scott
Ölund
Björninen
Larsson
Strömgren
Timashov ( nu får jag skit😊 )
Nu vet jag att detta inte går då det finns kontrakt och nysignade otroligt nog inför nästa år, men i min värld fyll på med en eller två målskyttar samt några till som passar in i laget.

Backsidan är ändå okej tycker jag
Låt Lindbäck få förtroendet ett år till med O.H från Almtuna som backup, han är nöjd med 10-15 matcher, då kan Lindbäck fokusera utan strul med målvakter som lämnar o kommer.
Inte ge upp riktigt än😊
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Inte över riktigt än
Lirarn77: "även om vi vinner på lördag så har HV en lättare avslutning än BIF,"

Baserat på vadå?
Om vi tittar på motståndet efter en vinst mot HV så ser det ut så här:

Vi har Timrå borta, dom har IKO borta. Timrå och IKO har samma poäng och båda slåss om en plats i topp6.

Vi har Växjö hemma, dom har SAIK hemma. Både Växjö och SAIK slåss om seriesegern.

Kan inte se att HV har vare sig nån lättare eller svårare avslutning kvar än vad vi isf har.
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Lirarn77: Förlåt men, vad ska du med Rödin till? Ska vi fortsätta med övertron på honom? Du har dock rätt till din åsikt.

Jag skulle vilja behålla:
Scott
Ölund
Björninen
Larsson
Blomqvist
Strömgren
Ljungkrantz

Fyll på med utvecklingsbara/spelare med uppåtgående trend gärna från HA. Kanske Liiga, men jag tror HA ligger närmare i nivå med SHL.
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Lirarn77: Håller inte riktigt med dig, skulle vi åka ur så är det ju perfekt att rensa upp även i spelartruppen.. Bryt med Rödin, scott dima, Kinnvall, lindback, palve,eklind, olesen etc..Börja om ordentligt med precis allt.
Låst ämne