Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2484849

Sv: Inte över riktigt än
parks: Om vi åker ur ja absolut, mina förutsättningar grundar jag på fortsatt spel i Shl, nu faller jag på eget grepp då vi tyvärr har kontrakt med spelare jag skulle vilja få bort om vi håller oss kvar, men om gud förbjudet att vi åker ur så har du helt rätt, börja om och förhoppningsvis finns det bra spelare som skulle vara stolta att få representera Brynäs och satsa på återkomst inom ett par år.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Inte över riktigt än
Lirarn77: Brynäs har överträffat sig själva i antal grova felbeslut de senaste åren. Om Brynäs degraderas till Hockeyallsvenskan kommer man att fortsätta ta felbeslut i Hockeyallsvenskan. Konsekvensen blir att Brynäs skämmer ut sig i Hockeyallsvenskan istället för i SHL. Och att vägen tillbaka till att faktiskt åstadkomma någonting i SHL blir gigantiskt mycket längre.

Degradering vore skit. Det kommer inte att dyka upp någon som kan vifta med ett trollspö och förvandla Brynäs till en fungerande sportslig organisation.

Tvärtom kommer det bli mycket enklare (ekonomiskt) att byta ut personer som Alcén och Manner om man stannar kvar i SHL. Alcén är ju världsmästare på att förhandla till sig fina kontrakt med Brynäs och det kommer säkert att fortsätta tills han går i pension vid 67 års ålder, såvida pensionsåldern inte höjts till 70 år vid det laget. Så omkring år 2055-2060 kan man kanske ha en ny sportchef på plats.
Låst ämne