Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2489413

Sv: Alla Helvetes Kval
JawKee: Han har varit bra dom första matcherna men sen har han försvunnit helt. Jag håller med Rodrigo, det handlar inte om att man ska spela pga man har stort hjärta för klubben. Det är därför vi befinner oss i denna situation vi gör idag, för mycket ryggdunkande.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
lapad: Allt handlar inte om poäng. Det handlar inte heller om hans brynäshjärta även om det är stort hos honom med. Han är bra defensivt. Han har en positiv påverkan i laget och är grym som kapten. Perfekta egenskaper. Jag är inte av åsikten att en spetsspelare måste vara kapten. Han har 11p på 24 matcher, +4 i plusminusstatistiken. Jag vill gärna behålla honom. Det är ju lite samma med Björninen. Även om han är mer en producerande spelare och bör hamna högre upp i hierarkin. Han är bra att ha defensivt och som tekare. Vissa spelar har lite mer osynliga kvalitéer som är viktiga. Återigen, allt handlar inte om poäng. Problemet för oss har varit att ledande spelare inte har producerat och att dom kladdat med puck.

Annars håller jag med dig. För mycket ryggdunkande och svågerpolitik. Men det gäller inte när det kommer till Blomqvist enligt mig. Han håller i en fjärdekedja.
Låst ämne