Brynäs IF

714070 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2493409

Sv: Alla Helvetes Kval
lapad:
"Att tro bl.a. föreningen kommer ta tillbaks Manner & Co är som att tro på att det kommer bli 30 grader varmt och sol i Gävle i morgon"

2006/2007 fick Leif Boork sparken av Brynäs för att sedan komma tillbaka och leda laget genom det årets kval...

Livet har lärt mig att man skall vara försiktig med ord som alltid och aldrig...
Ibland händer det saker som man inte kan förutse...
OBS. Jag påstår inte att Manner kommer tillbaka, men man kan aldrig va riktigt säker!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
SnowKing:
Ser det inte som särskilt troligt att Manner & Co kommer tillbaka. Den bron är nog bränd, men som någon redan skrivit, kan vara något med kontraktet som gör att de valde sina ord.

Dock, med tanke på vad Svedman sade i intervjun med Hockeysverige, att han tror sig identifierat vad som är fel i truppen och ska åtgärda detta, så SKULLE det kunna vara så att Svedman t.ex. väljer att bryta med Alcén, Rödin, Bertilsson eller vad det nu är för klick inom gruppen som styr och ställer, för att ta tillbaka Manner och sätta ett lag som faktiskt gör som Manner säger. Men att detta inte är en möjlighet nu inför kvalet eftersom man inte kan värva nya spelare och behöver få ut max av de man faktiskt har i laget just nu.

Inte särskilt troligt att det blir så, tror snarare på både ny SC, tränare och trupp oavsett serietillhörighet. Men om det nu är så att det är ett gäng spelare som gång på gång "kuppar" mot tränare så går ju inte detta att lösa här och nu, då måste man plocka tränaren.

Kvalet känns nästan mindre intressant nu, ser med spänning fram mot efterspelet...
Låst ämne