Brynäs IF

710643 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2494067

Sv: Alla Helvetes Kval
Är det bara jag som är optimistisk inför kvalet?
Tror Ove one kenobi är rätt man för uppdraget.
Flertalet spelare i truppen har erfarenhet från två år sedan och vet vad som krävs.
Matchen idag blir förståss super viktig, tar vi den här så får vi momentum och kan spela mer avslappnat i Malmö och ligga på rulle.
Jag tror vi går fram till 3-0 i matcher och tar det här med 4-1.
♥️
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Samsung: "Är det bara jag som är optimistisk inför kvalet?"

Jag är betydligt mer orolig för kvalet den här gången än förra. För 2 år sedan tyckte jag att HV71 ändå var klart sämst i ligan och Brynäs alltså bättre. Dessutom drogs ju Brynäs under den säsongen med skador på Scott, Rödin och Bertilsson - vilka samtliga var tillbaka till kvalet. Med det i åtanke tycker jag (iaf nästan) att PA fick ut mer av materialet än Manner.

Kollar man i år så slutar Malmö en poäng efter Brynäs, och har bättre statistik inom nästan alla områden. Otroligt jämnt mellan lagen.

Det som jag tycker talar för Brynäs är att Manner inte fått ut max från spelartruppen, så helt rätt att sparka honom. Hoppet står till att Ove och company kan få ut truppens fulla potential.

Kollar man vår defensiv:
Olki i mål. Kinnvall, Johannesson, Sklenicka, Bertilsson, Friman och Nimelä på backen. Det är en uppsättning som är för bra för att spela kval tycker jag.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Samsung:
Avundsjuk.
En annan är ju inte lika optimistiskt lagt, och kommer gå och ha ångest deluxe i 9-14 dagar...
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Samsung: Ganska optimistisk men osäkerheten är stor.
Kanske det kan bli en helt annan matchcoachning med Ove vid rodret? Jag har inget direkt minne av hur han är som matchcoach men nån annan kanske vet?
Låst ämne