Brynäs IF

713859 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2497060

Sv: Alla Helvetes Kval
Brynäsgubbe: Jag tror att det utan problem skulle kunna gå att hitta 3 hyffsat kompetenta här i forumet som skulle axla rollen som tränare och assist helt gratis under kvalet och absolut inte göra ett sämre jobb. Så med det i relation till nuvarande trios löner och Oves lön senaste åren som inte gett nått synligt resultat alls så är valet egentligen rätt lätt att göra. Pengar är lika mycket värda i HA som i SHL, kanske mer värda i HA. Så stäng ner verksamheten nu helt och hållet, rens kansliet på löneposter som är helt överflödiga och spara varenda krona till HA.
Finns inget som vänder denna matchserien ändå.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
dabif: och även Expressen har upptäckt Alcens arbete!

”Fyra högprofilerade – och säkert välbetalda – keeprar har fått spela för Brynäs den här säsongen, Anders Lindbäck, Veini Vehviläinen, Tomi Karhunen och Jussi Olkinuora.
Alldeles för många givetvis.
Olkinuora värvades dessutom när Anders Lindbäck var inne i en bra period efter jul- och nyår.
I slutändan är det galenskap att låsa upp löneposter på fyra olika burväktare, för att tala klarspråk är det ett gigantiskt snedsteg på marknaden som Brynäs just nu lider av.
Det är självfallet inte det enda misstaget Brynäs gjort i vinter, men det är sannerligen ett som bidrar till att klubben nu verkar gå miste om sin SHL-plats. ”
Låst ämne