Brynäs IF

713129 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2497081

Sv: Alla Helvetes Kval
Malken: som om Mikko skulle göra någon skillnad i detta läget? Då är man bra naiv. Vi vet det, Ove vet det och spelarna. Ena foten är i allsvenskan. Offensiven är inte bra. De står still i mittzon i bästa fall. Än värre när de gör junior misstag och möter anfallande spelare och blir grundlurade. Hur många ggr har det inte hänt på 2 ynka matcher. Försvaret, eller det som borde vara ett försvar låter sig bli fastcheckade gång på gång. Det är ynkligt, inget annat än ynkligt spel de presterar nu om så Leif loket olsson hade stått i båset så hade det i dagsläget inte spelat någon roll. Synd att alkohol försämrar flåset — för det tror jag de skulle behöva nu.en sista gravöl.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Wasp77:

-ja är det inte fantastiskt hur dålig nr 13 helt plötsligt har blivit, han snurrade ju upp vem som helst förut...och kom ut med pucken..
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Wasp77:

MIF har fått någon slags boost, men vi vet inte vad "piller" eller en rejäl bonus ifall de lyckas spela bort BIF ur högsta...många vill tyvärr se Brynäs åka ur..inte minst C-moores representanter...gamarna var samlade under kvällens match och där blev jag avstängd...
Låst ämne