Brynäs IF

713213 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2497172

Sv: Alla Helvetes Kval
Zzz: Vi behöver en GM som kan allsvenskan, vi behöver en tränare som kan allsvenskan, vi behöver spelare som kan allsvenskan.

Vet ingen annan bra GM i AS än Georgsson i SSK som många redan nämnt (förutom Kenttä, men han vill nog stanna i norr vad jag hört). Kimby från Almtuna som tränare vore fint, men han sitter nog på kontrakt nästa år också (men finns väl SHL klausul..?).

Men Georgsson och Kimby hade varit en fin början.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: detta är nyckeln utan tvekan om vi ska ha någon chans.

Ha är något helt annat än shl. Det behövs en helt annan karaktär, något som detta lag inte alls besitter just nu.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Om Brynäs värvar in en bra sportchef så löser sig nog många frågor. Flera lag i allsvenskan som ställer bra lag (på HA-nivå) på banan.

Ärligt talat har jag inget emot Allsvenskan, jag har förlikat mig med tanken. Brynäs behöver en rejäl omstart. Att se laget harva runt i botten av shl och typ aldrig gå till slutspel är jag trött på.

I allsvenskan kommer jag inte ha några förväntningar, jag kommer att ta det för vad det är. Kanske kan man bygga upp juniorverksamheten igen.

Tycker att onsdag och fredag är bättre speldagar än torsdag och lördag oxå. Bara en sån sak!
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Tommy Samuelsson som tränare? Han vet vad som krävs i allsvenskan. Inget roligt val men enkelt och skulle tillföra nyttig kompetens i Brynäs.

Som sportchef måste man våga tänkta längre än bara någon som är kunnig i allsvenskan. Georgsson säkert bra, man klarar han pressen i Brynäs? Känns vanskligt.
Låst ämne