Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2498614

Sv: Alla Helvetes Kval
lapad:

Ifall Brynäs kunnat ställa ett vinnande kval-lag på plan, så hade publiktillströmningen sett annorlunda ut.

Har någon ett bra svar på hur Malmö, från att ha legat bland de sista i grundserien helt plötsligt spelar som ett topp-lag i SHL?
Hur gick detta till egentligen?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
spolaisen: Ja, den där episka uppslutningen kring Brynäs i denna ödesstund ser ut att utebli. Förtroendekris?
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
spolaisen: Ungefär samma anledning som Timrå i fjol var mentalt mer förberedda än Djurgården. Den som kommer på plats 13 har ofta krigat om att slippa kval och går in i serien med ett helt annat mindset än den som hamnar på plats 14 och som kunnat förbereda sig i flera månader. I en serie som spelas någon vecka/några veckor finns inte tid att mentalt förebereda sig.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
spolaisen: Helt sjukt egentligen, det var väl när de mer eller mindre blev klara för kvalserien som de började spela bättre. Kanske de förlikade sig med tanken på kval och det släppte mentalt, sen har självförtroendet ökat för varje vinst och när kvalet startade hade de 6 raka vinster och ett enormt självförtroende.
Brynäs kom in stukade, lite i shock och var otroligt sköra vid nedsläpp i tisdagens och det satt i torsdags.
Kanske i detta läge att Brynäs kan komma in med ett annat mindset men jag vet inte om det blir så men jag hoppas. Vi har ju trots allt fått drömstart i båda matcherna utan att Malmö blivit skakade och det är tungt att bära med sig nu.
Låst ämne