Brynäs IF

713959 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2498643

Sv: Alla Helvetes Kval
spolaisen: Ungefär samma anledning som Timrå i fjol var mentalt mer förberedda än Djurgården. Den som kommer på plats 13 har ofta krigat om att slippa kval och går in i serien med ett helt annat mindset än den som hamnar på plats 14 och som kunnat förbereda sig i flera månader. I en serie som spelas någon vecka/några veckor finns inte tid att mentalt förebereda sig.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Efter 40 år som Brynäsare är man självklart även på plats ikväll (närmast en pliktkänsla).

Kopplat till någon form av självbevarelsedrift börjar jag ändå försöka att se fram emot att följa laget nästa säsong. Vi har ju en del intressanta unga spelare som bör kunna hålla i HA: Noel Nordh, Axel Eriksson, Mai Crnkic, lillebror-Lindblom från J20 och kanske även Alieu Bah, Elias Zimmerman, Sigge Holmgren från J18. Har vi fler?

Sunkens grabb Leo Sundqvist är 07:a men skulle kunna ta en plats. Bäckis var ju 16 när han gjorde debut för snart 20 år sedan.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Rico01: Handlar nog lika mycket som den fysiska biten som den psykiska. Brynäs pressade laget rejält för att undvika kval medan Malmö inte har behövt göra på det sättet. Fanns ingen anledning för Malmö att spela halvskadade spelare heller.
Låst ämne