Brynäs IF

715243 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2499635

Sv: Alla Helvetes Kval
Hallå gänget!

Jag vill börja med att beklaga, det är sån jävla ångest att se sin klubb glida ur SHL utan att man kan påverka det från sidan av. Hur surt det än smakar med att åka ur så kan de här också vara bland det bästa som kan hända Brynäs.

Tänk er alla kontrakt som rivs med spelare som ni inte vill ha / behöver. Tänk vilka möjligheter det här öppnar för att bygga om och göra rätt i föreningen.

TIK hade den här jävla totalångesten & de tog oss lite mer än ett decennium att komma tillbaka, men nu är vi hemma igen. Även om det är mörkt idag så kommer det en dag då det blir ljusare igen!

Med det sagt, från en hockeykompis till er andra hockeykompisar, jag beklagar sorgen men vi ses i SHL igen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Cobbel: "Derby" mot Almtuna är inte att leka med, har man tur kan det även bli mot Hudik. Det kan säkert bli publikmatcher mot V-ås och Djurgården också. Jag avundas inte en sväng till Plivit Arena men det kanske ni slipper. Nu ska jag inte strö mer salt i såren, vi ses i SHL om något år igen.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Vi har inte åkt ut än, sansa er.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Cobbel: Organisatoriskt sett ligger Brynäs så pass långt efter andra SHL-lag och även HA-lag att jag inte tror återkomst någonsin kommer ske. Det är mer sannolikt att föreningen går i konkurs och blir upplöst än att komma tillbaka till SHL med all inkompetens som får frodas inom Brynäs.
Låst ämne