Brynäs IF

709851 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2499638

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Jag tror inte du riktigt förstår vad som händer dagen ert SHL kontrakt löper ut.
Alla kontrakt med spelare och ledare rivs.
Ni kommer behöva se över hela verksamheten, med personal, kostnader och administration.
Sedan behöver ni försöka samla er, samla fansen och försöka få tillbaka dem till arenan till era HA matcher.
Glöm inte heller att era sponsorer är förmodligen kontakterade med sponsorship för SHL, ni måste även övertala dem att vara kvar.

Hv71 lyckades göra allt under kort tid, där alla gick ihop, fans, staden och sponsorer.
Första året är inte så enkelt som ni tror, se bara på DIF iår.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
hajraj:
Skillnaden är ju att hela Jönköping BRINNER för Hv osv.
I Gävle....... Brynäs ...... not so much!!!
Brynäs kommer att få det svårt att ens få 4000 pers på matcherna. De kommer att få det svårt att ens värva ett slagkraftigt lag då det finns NOLL juniorverksamhet att luta sig mot.
Alla Finnar drar, Tjecken drar, Tima drar, Dansken skall till SSK, Skåningen går säkert till Örebro eller ngt.
JL går till Schweiz osv osv.

Blomman, Scott, Bertil och kanske Rödin stannar.
Lindbäck FÅR fan INTE stanna. Person non grata helt enkelt
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
hajraj: Jo, jag förstår att det kommer att hända. Förstår du att HV hade en mycket större budget än lagen de konkurrerade med? Att HV kunde sno konkurrenternas toppspelare och värva spelare som de bara kunde drömma om? Det är inte en fantastisk prestation att gå upp direkt med de förutsättningarna, det är snarare vad man borde kunna förvänta sig.

Brynäs kommer inte att kunna plundra de allsvenska topplagen på deras spelare och värva namnstarkare spelare än Modo, Björklöven mfl. Det kommer snarare bli som när Modo åkte ur.

En mycket avgörande fråga för Brynäs blir naturligtvis vem som får förtroendet att bygga laget det nya från scratch. Om det blir personer som inte har koll på Hockeyallsvenskan kommer nog laget förmodligen att tillhöra tabellens undre halva, kanske rent ut av bli inblandade i en bottenstrid. Därför är det av högsta vikt att sportchefernas kontrakt också bryts automatiskt vid SHL-degraderingen, att de kontrakten inte innehåller något finstilt som gör att de blir kvar och att ingen får för sig att ge dom fortsatt förtroende.

Den nya sportchefen och den nya tränaren måste tillsammans med klubben sätta en identitet för laget. Dagens Brynäs är ett identitetslöst lag som inte står för någonting. Till och med Malmö har en identitet. Rimligtvis blir det lättare för en tränare att komma in om man inte behåller en stomme som har varit med och kickat typ 10 SHL-tränare.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Bra match av Brynäs ikväll och även Lindbäck var på hugget. Bara att konstatera att ineffektivitet med oflyt har kännetecknat Brynäs detta år och att hockey guden efter många tursamma år att hålla sig kvar har tröttnat på att stöda vårt lag. Nu får vi ta nya tag och hoppas att vi har många supportrar, företag och Gävle som stad och kommun med oss inför detta stålbad!
Låst ämne