Brynäs IF

713211 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2499652

Sv: Alla Helvetes Kval
hajraj: Jo, jag förstår att det kommer att hända. Förstår du att HV hade en mycket större budget än lagen de konkurrerade med? Att HV kunde sno konkurrenternas toppspelare och värva spelare som de bara kunde drömma om? Det är inte en fantastisk prestation att gå upp direkt med de förutsättningarna, det är snarare vad man borde kunna förvänta sig.

Brynäs kommer inte att kunna plundra de allsvenska topplagen på deras spelare och värva namnstarkare spelare än Modo, Björklöven mfl. Det kommer snarare bli som när Modo åkte ur.

En mycket avgörande fråga för Brynäs blir naturligtvis vem som får förtroendet att bygga laget det nya från scratch. Om det blir personer som inte har koll på Hockeyallsvenskan kommer nog laget förmodligen att tillhöra tabellens undre halva, kanske rent ut av bli inblandade i en bottenstrid. Därför är det av högsta vikt att sportchefernas kontrakt också bryts automatiskt vid SHL-degraderingen, att de kontrakten inte innehåller något finstilt som gör att de blir kvar och att ingen får för sig att ge dom fortsatt förtroende.

Den nya sportchefen och den nya tränaren måste tillsammans med klubben sätta en identitet för laget. Dagens Brynäs är ett identitetslöst lag som inte står för någonting. Till och med Malmö har en identitet. Rimligtvis blir det lättare för en tränare att komma in om man inte behåller en stomme som har varit med och kickat typ 10 SHL-tränare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Blir inte förvånad om man åter rekryterar en gammal Brynäsare till tränar rollen. Det kanske vore bättre att föreningen gör en ny start och ge fan i gamla arbetslösa spelare som inte har något att tillföra. Bygg ett framgångsrik förening med kompentent folk, människor med handlingsfkraft och en målsättning... nytt blod. Det räcker inte att ha Brynäs hjärta
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Alcen kommer förmodligen göra era första rekryteringar i er HA trupp.
Kom också ihåg att hv71 rekryterade Tommy Samuelsson som HC innan ens Hv71 åkte ut, vi var med andra ord förberedda.
Bocken brinner i Gävle och ni kommer stå med händerna i fickan tills det är bara aska kvar.
Låst ämne